úterý 18. září 2012

Baletka / Ballet Dancer

A máme tady první outfit post. A nejspíš poslední teplý den... Těšíte se na podzim? Roláky, svetry a kabáty? Předpověď nehraje krátkým sukním do karet, takže je čas udělat v šatníku vítr. Můžeme jen doufat, že jaro tu bude rychle.
Každopádně aktuální téma jsou podzimní kolekce. Zaujala vás nějaká? Co bude na předním ramínku u vás ve skříni? Chystám se na nákupy a jsem zvědavá co najdu!
***
And here we go with my first outfit post. And for sure with last warm and sunny day... Are you looking for autumn? Turtlenecks, sweaters and coats? Weather forecast doesn't goes well with skirts, so it's time to let some fresh wind from outside into your wardrobe. We can just hope that spring's coming very soon.
The most actual theme right now are Fall/Winter collections. Are you interested in any of it? What will be in the front row in your wardrobe this year? I'll be shopping very soon and I'm very excited about what I'll find out!


Jinak... S blogem se teprve sžívám, zatím neumíme fotit posty, neumím pózovat přirozeně a celkově nám to  zatím moc nejde. :D Ocením každou (!!!) radu! V jakém programu upravujete fotky? Čím a jak fotíte? Sem s tím zkušené blogerky! :D
***
Whatever - I'm still not in the greatest shape for the blog, we can't take so good photos for posts at this moment, my posing is not unaffected, so I'll be very happy for any advice from you. In which program are you editing your photos? Which camera are you using? Tell me so, experienced bloggers! :)


10 komentářů:

  1. krásné oblečení :)
    u mne na prvním ramínku? určitě svetříky a psaníčka :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Psaníčka miluju! Zrovna jsem koukala na asos a je z čeho vybírat :)) Akorát pro někoho jako já je to trochu nepraktický, jednou zapomenu i hlavu... Když na mě kabelka pevně nedrží, je její osud spečetěn :D

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Děkuju moc :) S fotkama teda ještě úplně spokojená nejsem, ale snad to doladíme :)

      Vymazat
  3. Ta sukně je nádherná!:-) Fotky jsou už ted moc pěkné a časem to určitě ještě doladíš.;-) U mě bude po delší době na prvním místě v šatníku černá. Hodně štěstí s blogem.;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chvíli mi trvalo než jsem jí začala nosit, když i přišla, je na zdejší krajinu přeci jen dost neobvyklá, ale teď jí mám strašně ráda :)) Děkuju :)

      Vymazat
  4. Tá sukňa je naozaj neskutočne krásna.
    Na upravovanie skús Pixlr.com alebo Befunky.com, alebo moju overenú klasiku photoscape v ktorom sa dá robiť všeličo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :)) Jen teď na blog nemám moc času :( Photoscape mi ní nejlíp, to zkusím!

      Vymazat